Почетна / Производи / Делови

Делови

desc

Делови

ФАС ВАС покрај филтери, масло, увезува и делови наменети за возилата кои се произведуваат од Азискиот и Америчкиот континент, TOYOTA, HONDA, HUYNDAI, CHEVROLET, CHRYSLER, NISAN, MITSUBISHI итн. Плочките се со Е-90 и Е-91 европски сертификат. Свекиците NGK се лидер во светот во авто и мото индустријата и се фабрички вградени во сите главни произведувачи на автомобили и моторцикли.

 

 

КРАТКА ИСТОРИЈА ЗА ПРОИЗВОДИТЕ ШТО ГИ УВАЗУВАМЕ.

Хелла пагид плочки НОВОСТИ

Самото име кажува се, најквалитетните свеќици и греачи, кои се вградуваат во сите светки производители на автомобили.

Најпознатиот и најзастапениот бренд на филтери и делови кои се користат како и за прво вградување во повеќе јапонски и корејски брендови како TOYOTA, MAZDA, KIA и други.

ПОНУДИ

ЧПП

 • Како да закажам за сервис

  Клиентите кои сакаат да закажат термин за промена на масло и филтери ќе можат да го донесат својот автомобил каде веднаш би се интервенирало на него без никакво чекање на клиентот.
  Закажување на телефон 02/ 3290-440 или 3290-441.

 • Како да најдам филтери за моето возило

  На нашата веб страна има каталози за пребарување на филтери (линк) и масло (линк) за вашето возило. Доколку не можете да се снајдете побарајте помош на телефон 02/ 3290-440 или 3290-441 или дојдете директно во нашите простории (линк мапа).

 • Моето возило го нема во каталогот

  Доколку вашето возило го нема во каталог на нашите добавувачи побарајте информација на телефон 02/ 3290-440 или 3290-441.

petronas selenia
petronas sytium
petronas urania
oleoblitz
isofilter
frad filteri
ufi filters
baldwin filters
oldratingroup
ngk
japanparts

Copyright © Fas-Vas Vasko Dooel, Skopje

Развиено од Synapse

Powered by CouchCMS